spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

spot_img

Bacardi Anejo Cuatro

Μια ευχάριστη επιλογή με ιδανική παλαίωση

Αυτές τις μέρες έπεσε αυτό το διαμαντάκι στα χέρια μου και δεν άφησα την ευκαιρία να πάει χαμένη. Το συγκεκριμένο απόσταγμα κρατάει τον χαρακτήρα του Don Facundo Bacardi σε υψηλά επίπεδα και διατηρεί καλά το μυστικό της συνταγής του οίκου.

To Bacardi Anejo Cuatro είναι ένα Blend από ρούμια όπου το βασικο του μέρος παλαιώνει για 4 ολόκληρα χρόνια και στην συνέχεια γίνεται η μίξη με αλλα ρούμια διαφορετικής παλαίωσης 5 & 6 ετών. Η παλαίωση γίνεται μέσα σε αμερικάνικα δρύινα βαρέλια στο ζεστό κλίμα της Καραιβικής. Είναι ένα ρούμι με ισορροποημένο χαρακτήρα και εκλεπτυσμένη σύνθετη γεύση από φρούτα, βανίλια, γαρίφαλο, μέλι και άρωμα καψαλισμένου ξύλου.

Είναι ένα ιδανικό απόσταγμα για απλές και σύνθετες δημιουργίες ,μπορούμε να το απολαύσουμε σκέτο, μέσα σε cocktails ή ακόμη και σε long drinks μιας και συνδυάζεται αρμονικά με ginger beer, pink grapefruit soda ή coca cola.

Previous article
Next article
spot_img
spot_img