ΑΡΧΙΚΗΕΝΗΜΕΡΩΣΗWorld’s 50 Best Bars 2023
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

spot_img

World’s 50 Best Bars 2023

” Τα “Καλύτερα 50 Μπαρ στον Κόσμο” είναι μια ετήσια λίστα που παρουσιάζει μερικά από τα πιο εξαιρετικά και καινοτόμα μπαρ από όλο τον κόσμο. Συντάσσεται από ένα γκρουπ ειδικών του χώρου, δημοσιογράφων και μπάρμεν που ψηφίζουν για τα αγαπημένα τους μπαρ. Ενώ η κατάταξη μπορεί να αλλάζει από χρόνο σε χρόνο.”

Φέτος είχαμε την τύχη να βρίσκονται μέσα στην 50άδα τρία θρυλικά μπαρ της Ελλάδας, την συνεχόμενη παρουσία για τον Ναό της Τεκίλας όλο και πιο κοντά στην 50άδα καθώς και μία νέα είσοδο ενός ακόμη Αθηναίικου μπαρ. Μόνο περηφάνια και χαρά μπορούμε να αισθανόμαστε για τις Ελληνικές επιτυχίες. Πάμε να δούμε μαζί τα μπαρ και την κατάταξη τους.

Ξεκινάμε με το Line Athens των Νίκου Μπάκουλη, Βασίλη Κυρίτση και του Δημήτρη Νταφόπουλου όπου βρέθηκε στην θέση no12 της παγκόσμιας κατάταξης. Επίσης απέσπασε και το βραβείο του Best New Opening.

Συνεχίζουμε με το μοναδικό Baba au Rum, του αγαπητού Θάνου Προυναρού το οποίο συνέχισε τις υψηλές πτήσεις κατακτώντας την 25η θέση.

Το μοναδικό Clumsies των Νίκου Μπάκουλη, Βασίλη Κυρίτση, Λέλου Γεωργόπουλου, Γιώργου Καίσαρη και Θάνου Τσουνάκα κατέκτησε της 47η θέση στην παγκόσμια κατάταξη, ενώ ταυτόχρονα απέσπασε και το βραβείο του Legend Of The List για το 2023.

Προχωρώντας παρακάτω θα βρούμε το γεμάτο Τεκίλα και αγαύη Barro Negro να έχει κατακτησει την 70η θέση στην παγκόσμια κατάταξη.

Και την παρθενική του εμφάνιση στα βραβεία συνδύασε το The Bar in Front of The Bar κατακτώντας της 98η θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

Την θέση στην Παγκόσμια κατάταξη κατέκτησε για το 2023 το Sips από την Ισπανία.

spot_img
spot_img