ΑΡΧΙΚΗΕΝΗΜΕΡΩΣΗΤι χρειάζομαι για ένα τέλειο Home Bar
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

spot_img

Τι χρειάζομαι για ένα τέλειο Home Bar

” Η συνεχείς ενημέρωση παλαιών και νέων αποσταγμάτων αλλάζει ευχάριστα την εικόνα και την έννοια του Home Bar “

Ξεκινώντας την έρευνα για τις ανάγκες ενός τέλειου home bar θα χρειαστεί να αφιερώσουμε χρόνο και πιθανόν και ένα σημαντικό ποσό για ξεκινήσουμε το εγχείρημα αυτό. Όπως γράψαμε και σε προηγούμενο άρθρο ( μπορείς να το διαβάσεις ξανά εδώ ) έχοντας προμηθευτεί τα κατάλληλα εργαλεία που αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι, η επόμενη κίνηση είναι να ξεκινήσουμε την συλλογή των αποσταγμάτων ώστε να έχουμε όσο το δυνατόν ένα ενημερωμένο home bar το οποίο να ταιριάζει και με την δική μας γευστική παλέτα φυσικά.

Οι επιλογές μας ξεκινάνε από ένα γνώριμο απόσταγμα, ο λόγος φυσικά γίνεται για την βότκα. Ένα απόσταγμα για όλες τις ώρες που μπορείς να το πιείς παγωμένο η με ένα premium αναψυκτικό, ιδανική επιλογή θα ήταν η Stoli Elit. Συνεχίζουμε με ένα νόστιμο ρούμι όπως το Don Papa, που με την γλυκιά του γεύση βοηθάει και αυτούς που δεν είναι μαθημένοι στο ρούμι. Ένα ουίσκι έχει πάντα θέση σε ένα ενημερωμένο home bar, η δική μας επιλογή είναι το Johnnie Walker Black 12yo. Τώρα που πλησιάζει και η άνοιξη το Τζίν θα έχει την τιμητική του, οπότε ένα Ελληνικό Τζιν με μεσογειακές επιρροές όπως το Ματαρόα έχει σίγουρη μια θέση στο bar σου. Να μην ξεχάσω να αναφέρω και ένα τρομερό απεριτίφ με το οποίο μπορείς να κάνεις πολύ γευστικά spritz είναι το Select Aperitivo.

Συνοψίζοντας τις αναφορές μας στις παραπάνω επιλογές αποσταγμάτων, πρόκειται για μια πολύ καλή πεντάδα επιλογών που έχουν θέση σε κάθε ενημερωμένο προσωπικό home bar. Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να μοιραστείτε μαζί μας τα πρώτα σας βήματα της προσωπικής σας συλλογής και να μας στείλετε και τις δικές σας προτάσεις στο email μας : [email protected]

Previous article
Next article
spot_img
spot_img