ΑΡΧΙΚΗΕΝΗΜΕΡΩΣΗΠως να φτιάξεις το καλύτερο mojito που θα ενθουσιάσει τους φίλους σου!
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

spot_img

Πως να φτιάξεις το καλύτερο mojito που θα ενθουσιάσει τους φίλους σου!

Το καλοκαίρι είναι πλέον μια ανάσα μακριά και ήδη σκεφτόμαστε τις παραλίες και τα καλοκαιρινά πάρτυ! Φέτος θα σε βοηθήσουμε να ξεχωρίσεις στην παρέα σου με μία μοναδική συνταγή για το καλύτερο mojito! Το mojito είναι ένα δροσερό κοκτέιλ που συνδυάζει τις απαραίτητες ποσότητες αλκοόλ ώστε να μπορεί να καταναλωθεί σε ποσότητα αλλά και διάρκεια. Δεν είναι τυχαία το νούμερο ένα κοκτέιλ, ενώ σίγουρα θα έχεις βρεθεί σε συζήτηση με τους φίλους σου για το ποιος φτιάχνει τα καλύτερα mojitos. Εμείς λοιπόν θα σου δώσουμε μία συνταγή που αν την ακολουθήσεις κατά γράμμα θα είσαι ο νούμερο ένα στις επιλογές της παρέας σου!

Τα στοιχεία που κάνουν ένα mojito να ξεχωρίσει είναι η δύναμη του ανθρακικού, η ποιότητα της ζάχαρης και η ποιότητα του αλκοόλ. Για να έχεις πάντα τις ιδανικές μπουρμπουλήθρες που κάνουν το mojito σου εθιστικό χρησιμοποίησε το 3 cents lemon tonic. Αυτό θα δώσει μια ιδιαίτερη γεύση και αίσθηση στο κοκτέιλ σου. Για γλυκαντική ουσία, αντί για μαύρη ζάχαρη μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα σιρόπι που έχεις φτιάξει ο ίδιος με αναλογίες ένα προς ένα. Βάζεις ίδια ποσότητα ζάχαρης και νερού, προσθέτεις μία φλούδα απο λεμόνι, ένα στικ κανέλας και μόλις πάρει την πρώτη βράση και διαλυθεί η ζάχαρη το αφήνεις να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου. Το έχεις πάντα διαθέσιμο σε μπουκάλι, έτοιμο για χρήση. Η καλή ποιότητα αλκοόλ θα βοηθήσει τους φίλους να καταναλώσουν ποσότητα απο το το αγαπημένο τους κοκτέιλ, χωρίς δυσάρεστες παρενέργειες. Πάντα το αλκοόλ πρέπει να καταναλώνεται υπεύθυνα και ποτέ να μην οδηγείτε αφού έχετε καταναλώσει έστω και την παραμικρή ποσότητα αλκοόλ. Ακολούθησε τα βήματα της συνταγής και ευχαρίστησε μας μετά τα φανταστικά αποτελέσματα που θα έχεις!

Σε ένα ποτήρι τοποθέτησε μισό λάιμ κομμένο στα τέσσερα. Πρόσθεσε 20ml από το σιρόπι ζάχαρης και πάτησε με ένα mudler για ενσωματώσεις τα υλικά. Στην συνέχεια πρόσθεσε μέσα 50ml ρούμι, ιδανικά προτείνουμε μαύρο ρούμι Havana 7. Στην συνέχεια προσθέτεις φύλλα δυόσμου (4-5 είναι αρκετά), γεμίζεις μέχρι πάνω με τριμμένο πάγο και συμπληρώνεις μέχρι το χείλος με το 3 cents lemon tonic. Γαρνίρεις με μία τούφα φρέσκου δυόσμου και μία φετούλα lime. Καλή επιτυχία!

spot_img
spot_img