spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

spot_img

Mala Peruviana

” Ο καλύτερος Φυσικός Χυμός Ντομάτας Είναι Ελληνικός “

Ξεκινώντας την καριέρα του ο κάθε bartender κάνει διάφορες αναζητήσεις, η μια από αυτές είναι σίγουρα και η σωστή γεύση του Bloody Mary, καθώς και τι υλικά θα ήταν σωστό να χρησιμοποιηθούν αλλά κυρίως ποιος χυμός ντομάτας είναι ο ιδανικός για την συνταγή τους. Την λύση στο βασικότερο αυτό ερώτημα ήρθε να δώσει η Mala Peruviana.

Όταν η ντομάτα έφθασε στην Ευρώπη η υποδοχή της δεν ήταν και τόσο θερμή.Την αποκάλεσαν “Mala Peruviana” δηλαδή “Κακή Περουβιανή”, ο λόγος ήταν ότι τα φύλλα της ήταν τοξικά και ο καρπός της κόκκινος γυαλιστερός. Σιγά σιγά στο πέρασμα των χρόνων βρήκε την θέση της στο τραπέζι μας και έγινε απαραίτητο συστατικό σε πλήθος παρασκευών. Στο εξωτερικό υπάρχει η φιλοσοφία του να πίνεις τον χυμό ντομάτας σαν ποτό, ακόμη πολλοί αθλητές προτιμούν τον φυσικό χυμό ντομάτας αντί για κάποιο ισοτονικό και ενεργειακό ποτό.

Το 2014 δημιουργήθηκε η εταιρεία από τα αδέρφια Τουρκοχωρίτη, τον Σάκη και τον Φώτη, όπου έφεραν στην αγορά την Mala Peruviana. Ένα προϊόν 100% από φυσικό χυμό ντομάτας χωρίς συντηρητικά και χρωστικές αλλά μονάχα την προσθήκη αλατιού και χυμού λεμονιού ως φυσικούς συντηρητές. Η ευχάριστη έκπληξη είναι ότι η εταιρεία δεν αρκέστηκε μόνο στην κλασσική γεύση του φυσικού χυμού ντομάτας αλλά έφτιαξε μαζί με αυτόν στο σύνολο τρείς πολύ γευστικές εκδοχές για όλες τις χρήσεις. Πιο συγκεκριμένα οι τρείς κωδικοί είναι οι εξής, η Dreat Red είναι ένας φυσικός χυμός ντομάτας με ισορροπημένη οξύτητα και γλυκύτητα. Η Dreat Earth είναι ένα smoothie από κόκκινη ντομάτα, παντζάρι, μαύρο καρότο και βότανα. Η Dreat Fire είναι ένας φυσικός χυμός ντομάτας με chilli και ιδιαίτερα μπαχαρικά.

Κλείνοντας αξίζει να γνωρίζουμε ότι η παραγωγή της Mala Peruviana στηρίζεται αποκλειστικά στην δική της παραγωγή ντομάτας χωρίς κάποια βοήθεια από άλλους παραγωγούς, κρατώντας έτσι τα δικά της υψηλά στάνταρ ποιότητας.

spot_img
spot_img