ΑΡΧΙΚΗΕΝΗΜΕΡΩΣΗΠόλεμος στην Ουκρανία
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

spot_img

Πόλεμος στην Ουκρανία

“Πώς ένας πόλεμος επηρεάζει ένα Brand…”

Η έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία το 2022, ήρθε να προστεθεί στο ημερολόγιο των γεγονότων που συγκλόνησαν την ανθρωπότητα.

Η Ουκρανία ήταν και είναι μία από τις μεγαλύτερες παραγωγούς σιτηρών και δημητριακών παγκοσμίως. Υλικά τα οποία αποτελούν βασικά συστατικά για την παρασκευή αλκοόλ.

Με την έναρξη του πολέμου η Ουκρανία βρήκε θερμούς υποστηρικτές, ένας από αυτούς ήταν και η διάσημη βότκα Stolichnaya. Η γνωστότερη ίσως βότκα στον κόσμο αποφάσισε να αλλάξει όνομα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον πόλεμο στην Ουκρανία και πρόκειται για απόφαση του ιδιοκτήτη της.

Ο διάσημος Γιούρι Σέφλερ εξορίστηκε το 2000 από την Ρωσία, γιατί είχε εκφράσει την αντίθεση του δημόσια στην πολιτική διαχείρηση του προέδρου της χώρας Βλάντιμιρ Πούτιν. Το συγκεκριμένο απόσταγμα κυκλοφορεί ώς Ρωσικό, ωστόσο οι εγκαταστάσεις παραγωγής του βρίσκονται στην Λετονία από εκείνο το έτος.

Πρίν από μερικές ημέρες ο όμιλος Stoli ανακοίνωσε πως θα χρησιμοποιεί μόνο σλοβακικές προμήθειες, ώστε να διασφαλίσει πως κανένα από τα υλικά και τα συστατικά του περίφημου αποστάγματος τους δεν θα προέρχεται από την Ρωσία.

Η αλήθεια είναι πώς με αυτή τους την επιλογή ευνοήθηκαν μακροπρόθεσμα και από το εμπάργκο της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε προϊόντα που προέρχονται από την Ρωσία.

spot_img
spot_img