ΑΡΧΙΚΗΕΝΗΜΕΡΩΣΗChairmans Reserve Spice Lab Contest
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

spot_img

Chairmans Reserve Spice Lab Contest

” Ο διαγωνισμός Spice Lab από το Chairmans Reserve είναι γεγονός. Ένας μοναδικός και απαιτητικός διαγωνισμός όπου συμμετείχαμε και εμείς ώς mudler.gr και καταφέραμε να είμαστε στην τελική δεκάδα αυτού του υπερτέλειου διαγωνισμού. “

Δοκιμάζοντας τις γνώσεις μας μέσα σε αυτόν έπρεπε να φτιάξουμε μια δική μας συνταγή για ένα νέο spiced rum χρησιμοποιώντας αποκλειστικά το μοναδικό chairmans reserve και 4 βασικά συστατικά της γνήσιας μυστικής συνταγής για ένα chairmans spiced rum βάζοντας την δική μας πινελιά με την προσωπική μας επιλογή ακόμη δύο βασικών συστατικών.

Photo: Mudler / John Gouzidis

Κάναμε ατελείωτες δοκιμές, το δοκιμάσαμε σε αρκετές εκδοχές, είτε σκέτο, είτε με πάγο, είτε μέσα σε μοναδικές συνταγές κοκτέιλ. Σε όλες τις επιλογές το σώμα και η μοναδική γεύση του Chairmans Spiced Rum συνέχιζε να φαίνεται και να ακούγεται όπως της αξίζει. Μα φυσικά ως πρωταγωνίστρια.

Τώρα που η διαδικασία φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος της θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους και όλες εσάς που ήρθατε σε κάποιο από τα mudler event που κάναμε για τον σκοπό αυτό και δοκιμάσατε τις μοναδικές δημιουργίες μας, φυσικά όλες φτιαγμένες με το Chairmans Reserve (mudler.gr edition).

spot_img
spot_img