Editorial

Η αλήθεια είναι πως στην αρχή υπήρχαν αρκετές αμφιβολίες. Απο την μία λόγω της εμπειρίας μου στον χώρο, όπου βρίσκομαι πάνω απο 15 χρόνια, έχωντας πλέον λάβει μέρος σε διαγωνισμούς, έχωντας αποκτήσει βραβεία, δεν μπορούσα να παραβλέψω την ιδιαιτερότητα των ανθρώπων του κλάδου και ανησυχούσα πολύ για το αν θα αποδέχονταν μία τέτοια κίνηση, ολοκληρωμένη σαν ιδέα, άρτια δομημένη και στημένη απο καλλιτεχνική πλευρά, που προέρχεται όμως απο την επαρχία.

Αυτό όμως ήταν μόνο στο δικό μου μυαλό. Η ομάδα μου δούλεψε σκληρά ώστε να αναβάσει τον πήχη δημιουργώντας όχι ένα μπλογκ, όπως ήταν ο αρχικός στόχος, αλλά όπως τελικά καταλάβαμε κι εμείς, ένα εργαλείο προβολής για δεκάδες επιχειρήσεις του κλάδου, που κράτησε ατόφια τα χαρακτηριστικά της άρτιας και σύντομης ενημέρωσης, παρουσιάζοντας το περιεχόμενο με επαγγελματικό τρόπο, δημιουργώντας έτσι ανάγκη απο την μία στους αναγνώστες μας να επιστρέφουν ξανά και ξανά και απο την άλλη στις επιχειρήσεις να θέλουν να προβάλουν τα προϊόντα τους, με έναν τόσο ειλικρινή τρόπο στο κοινό.

Αυτό λοιπόν το δέσιμο ανάμεσα στις επιχειρήσεις και στους αναγνώστες, έχει κοινό στοιχείο την ειλικρίνεια της παρουσίασης, είναι το μαγικό συστατικό της ιστοσελίδας μας. Είναι αυτό για το οποίο νιώθουμε περήφανοι και μας κάνει να βελτιωνόμαστε καθημερινά.

Το mudler.gr στην αρχή πιστεύαμε πως θα αφορούσε μόνο τοπικές επιχειρήσεις και κοινό το οποίο βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή της έδρας μας. Η αγάπη σας μας έβγαλε ψεύτες!

Το mudler.gr ήδη απο τις πρώτες μέρες λειτουργίας του, σε συνδυασμό με την σταθερή προώθηση των άρθρων στα κοινωνικά δίκτυα, έχει πλέον μία αγκαλιά που χωράει όλη την Ελλάδα.

Μεγαλώνουμε συνέχεια και το οφείλουμε σε εσας. Έχουμε τα αυτιά και τα μάτια μας ανοιχτά.

Μην διστάσεις να μοιραστείς ένα τέλειο κοκτειλ με τους φίλους σου απο τις συνταγές μας και να μας γράψεις για το πως πήγε αυτό!

Στην υγειά σας!