ΑΡΧΙΚΗΕΝΗΜΕΡΩΣΗΠαγκόσμια Ημέρα Bartender
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

spot_img

Παγκόσμια Ημέρα Bartender

” Χρόνια πρίν, υπάρχει ένας μύθος πίσω από την μπάρα που επικρατεί μέχρι και σήμερα. ”

Ένας καλός μπαρτέντερ ή μπάρμαν όπως τόσα χρόνια έχουν μάθει να τον φωνάζουν, έχει εκατοντάδες συνταγές κοκτέιλ στο κεφάλι του και συγχρόνως προσπαθεί να εξυπηρετήσει όσο το δυνατόν καλύτερα τους θαμώνες που φιλοξενεί στο μπαρ του. Πάντοτε πρόσχαρος, ευδιάθετος και φορώντας το χαμόγελο του είναι έτοιμος να σου προσφέρει μια μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης. Ο καλός μπαρτέντερ θυμάται πάντοτε τι πίνουν οι πελάτες του, ακόμη και τον ιδιαίτερο τρόπο σερβιρίσματος που πιθανών να αρέσκονται.

Ένας μπαρτέντερ είναι πάντοτε προσεγμένος και καθαρός στην εμφάνιση του, γι αυτό και οι γυναίκες τον βρίσκουν σέξι και οι άντρες πιθανών να τον ζηλεύουν. Παρά τα κλισέ που είναι συνδεμένα με τους μπαρτέντερ, υπάρχει μία έλξη για τις εναλλακτικές πλευρές του μπαρ. Ο μπαρτέντερ περνάει νύχτες ολόκληρες ώς ακροατής. Υπάρχουν φορές που γνωρίζει καλύτερα τα προβλήματα των πελατών του ακόμη και από τους συντρόφους τους και συγχρόνως προσπαθεί να συγκρατηθεί από το να πεί κάτι πιο προσωπικό δικό του.

Οι εποχικοί επαγγελματίες ξέρουν ότι η δουλειά τους απαιτεί γνώσεις, μνήμη και ταχύτητα για να ανταπεξέλθουν. Είναι περισσότερο ένας τρόπος ζωής από το να βγάζεις απλώς τα προς το ζην.

Για όλους αυτούς τους λόγους και ακόμη περισσότερους εμείς μέσα από το mudler.gr θέλουμε να ευχηθούμε για την Παγκόσμια ημέρα Μπαρτεντερ: ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ !!!

spot_img
spot_img