ΑΡΧΙΚΗΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑItalicus Rosolio Di Bergamotto
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

spot_img

Italicus Rosolio Di Bergamotto

” Το Italicus Είναι μια έμπνευση του Guiseppe Gallo πίσω από τα Ιταλικά Λικέρ Ροσόλιο.”

Το Ροσόλιο είναι ένα παλιό είδος λικέρ και η ονομασία του χρησιμοποιείται ευρέως για να περιγράψει οποιοδήποτε ιταλικό λικέρ πού είναι χαμηλό σε αλκοόλ και συνήθως παρασκευάζεται σε σπίτια. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα δημοφιλές λικέρ στην Νότια Ιταλία και παραδοσιακά το προσέφεραν σε επισκέπτες για καλή τύχη.

Photo: Mudler / John Gouzidis

Το Italicus είναι ένα ροσόλιο αρωματισμένο με περγαμόντο, χαμηλό σε αλκοολικούς βαθμούς μόλις 20% πράγμα που το κάνει εξαιρετική βάση σε Aperitivo και Cocktail. Ανοίγοντας το Italicus σου έρχονται στην μύτη νότες από έλαια περγαμόντου, άνθη πορτοκαλιάς και δενδρολίβανου. Δοκιμάζοντας το σου βγάζει αμέσως την ντελικάτη, μπαχαρένια και γεμάτη αρώματα από φλούδες περγαμόντου γεύση του, με διακριτική πικράδα και διακριτά τα ανθικά του στοιχεία, ισορροπημένο και πολύπλοκο από βότανα και φλούδες εσπεριδοειδών.

Photo: Mudler / John Gouzidis

Το χρώμα του μπουκαλιού είναι εμπνευσμένο από τα πράσινα νερά της ακτής του Amalfi, ενώ οι λεπτομέρειες στο καπάκι είναι εμπνευσμένες από το μεγάλο ζωγράφο Leonardo Da Vinci. Το εκπληκτικό design της φιάλης αντιπροσωπεύει την ιστορία και την κληρονομιά του γνήσιου Rosolio φυλάσσοντας μέσα του την μοναδική συνταγή του Italicus Rosolio Di Bergamotto.

Previous article
Next article
spot_img
spot_img